Hirdetés

Spider-Man: Game of the Year Edition - mától elérhető a DLC-ket is magában foglaló kiadás

|

Egy napra időzítették a bejelentést és a megjelenést, mától bárki lecsaphat a DLC-ket is felölelő Game of the Year kiadásra.

Hirdetés

Mindjárt itt van a Marvel's Spider-Man egy éves évfordulója, hiszen a játék eredetileg 2018. szeptember 7-én jelent meg PS4 konzolokra. Azóta megjelent hozzá egy három sztori-DLC-t tartalmaz pakk is The City That Never Sleeps  címmel, a ma megjelent Spider-Man: Game of the Year Edition kiadás pedig az alapjáték mellett ezt az említett DLC csomagot is magában foglalja.

Hirdetés

Bizony, mától tényleg elérhető az a Spider-Man: Game of the Year Edition , ami korábban már egy rövid időre felbukkant az Amazon UK kínálatában. Hivatalos megerősítés azóta sem érkezett a Game of the Year kiadás kapcsán, és a gamescomon sem jelentették be az érkezését, ma viszont a semmiből bedobta a Sony, hogy tényleg jön egy ilyen verziója a játéknak, sőt egyből elérhetővé is tették az új, mindent magába foglaló kiadást. A megjelenés örömére egy új trailert is kaptunk. 

A Spider-Man: Game of the Year Edition természetesen kizárólag PlayStation 4 konzolokra érhető el. Ti lecsaptok majd rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)