Hirdetés

Már csak egy játék maradt, aminek az előzetesét többen látták, mint a GTA VI-ét

|

Mostanra már a Minecraftot is sikerült lenyomnia, de akad még egy ennél combosabb kihívó is.

Hirdetés

Egy bő hónap telt el azóta, hogy a Rockstar szabályosan felrobbantotta az internetet, véget vetett a találgatásoknak, és hivatalosan is a nagyközönség elé tárta a Grand Theft Auto VI első előzetesét. Bár a trailer korai kiszivárgása érthető módon kiborította a fejlesztőket, a hangulatos, utalásokkal erősen átitatott videó ennek ellenére is hatalmasat ment: jelen cikk írásának pillanatában a megtekintések száma már a 168 milliót súrolja, amivel mostanra már sikerült a Minecraft előzetesét is lenyomnia, azonban még így is csak a második hellyel érheti be a GTA VI a legtöbbet megtekintett játékelőzetesek sorában.

Akad ugyanis egy olyan kihívó, aki mellett még ezekkel az elképesztő számokkal is jelentősen elmarad a Rockstar következő Grand Theft Auto játékának az előzetese. Ez pedig nem más, mint a mostanra már ikonikus státuszba emelkedett Subway Surfers, aminek előzetesét már több mint 361 milliószor játszották le.

Hirdetés

A kezdetben mobilokra kiadott játék először még 2012-ben látott napvilágot a Kiloo és a SYBO Games gondozásában, azonban a mai napig is hatalmas népszerűségnek örvend. Persze a megtekintések jelentős hányada a játékon belüli automatikus hirdetésekből származik, de tekintve, hogy aligha találni olyan embert, aki még egyszer sem játszott volna a játékkal, méltó helyet foglal el a trónon.

Bár a GTA VI első előzetese még most is rendesen pörög, napi szinten több ezer új megtekintés érkezik rá, azért még így is elég messze van attól, hogy lenyomja a jelenlegi rekordert, de ki tudja, lehet pár év múlva egy új bajnokot avathatunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)