Hirdetés

Már a mobilos alkalmazásboltokban is előkerültek a Palworld-utánzatok

|

Maguk a fejlesztők hívták fel a figyelmet a jelenségre.

Hirdetés

Egyelőre még köszöni szépen, továbbra is nagyon jól elvan a Palworld, amivel hatalmasat robbantott a Pocketpair csapata. És bár időközben már az is kiderült, hogy egy új mobilos játékon dolgoznak, sikereik hullámaira, mint ahogyan az várható volt, többen is megpróbáltak felülni. Erre pedig most maguk a fejlesztők hívták fel a figyelmet, akik arról számoltak be, hogy hamis, Palworldöt utánzó alkalmazások jelentek meg az Androidos és az iOS-es alkalmazásboltokban.

A jelenség hamar félreértésekhez vezetett a közösségen belül, így a játék fejlesztői egy Twitter/X bejegyzésben figyelmeztették a rajongókat arra, hogy jelen pillanatban nincsen hivatalosan elérhető Palworld alkalmazás a mobilokra.

Hirdetés

Ebben egészen pontosan azt írták:

"Az App Store és a Google Play áruházakban olyan neveket és termékképeket használó alkalmazások jelentek meg, mint például a "Palworld", de ezek semmilyen módon nem kapcsolódnak a vállalatunkhoz."

Elmondták továbbá, hogy a problémát már jelentették az Apple és a Google felé is, míg felhívták a figyelmet arra, hogy a lehetőségek szerint nagy ívben kerüljük el ezeket az utánzatokat, ugyanis sok esetben ezek kifejezetten kockázatosak lehetnek, az eszközünkön tárolt személyes adatainkat is veszélyeztethetik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)