Hirdetés

Lelépett a BioWare-től a Dragon Age 4 vezető producere

|

Az eddigi vezető szerint a Dragon Age 4 kiváló kezekben van, mégis sorra távoznak a fontosabb figurák.

Hirdetés

Amikor Mark Darrah 2020 decemberében otthagyta a BioWare-t, akkor Christian Dailey vette át a vezető producer szerepét. Az azt követő hónapokban történtek még nagyobb változások a legénységben, de úgy tűnt, hogy mindezek ellenére a Dragon Age 4 fejlesztése végre gördülékenyen haladhat. Most azonban ismét kételyek merültek fel a projekttel kapcsolatban, köszönhetően az imént említett Christian Dailey távozásának. Bár az egykori producer szerint nélküle is minden rendben lesz, a rajongók már nem ilyen nyugodtak.

Hirdetés

Akárhogy is, Dailey búcsúja során úgy fogalmazott, hogy jó kezekben hagyja a következő Dragon Age-et, a továbbiakban is szurkol a srácoknak, és persze alig várja, hogy - immár rajongóként - belevághasson majd a kész játékba. Azt is hozzátette, hogy a játék fejlesztése remekül halad, és hogy nincs mitől tartanunk. Ezt Gary McKay, a BioWare menedzsere is megerősítette közleményével:

"A tervrajzunk elkészült, most pedig a megvalósításra koncentrálunk: elképesztő környezeteket építünk, mély karaktereket írunk és erős játékelemeket készítünk sok minden más mellett. A csapat tudja mit csinál, és a feladatra koncentrál."

McKay még annyit fűzött hozzá, hogy az év későbbi szakaszában többet is megosztanak majd a játékkal kapcsolatban. Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de ebben egyelőre kár is reménykedni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)