Hirdetés

League of Legends - ő lesz az új bajnok?

|

A Riot már egy rövid teaser videót is a játékosok rendelkezésére bocsátott, amin megnézhetjük Ivernt, aki várhatóan a League of Legends következő karaktere lesz.

Hirdetés

A League of Legends bajnokainak száma legutóbb nyáron bővült, amikor Kled csatlakozott az immár több mint 100 karakterhez, de úgy tűnik nem kell már sokat várnunk, hogy egy újabb hős lépjen a csatamezőre.

Az előző frissítéssel már bekerült néhány hangfájl a játékba, amikor az erdőben lévő neutrális creepek farmolásakor hallhatunk. Sokan már ebből arra követkzetettek, hogy egy új bajnok van készülőben, amit a Riot most látszólag meg is erősített a fentebb látható videóval.

Ahogy az a rövid teaseren is látszik Ivern a semmiből bukkan fel, hogy megmentse a farkaskölyköket. Nemcsak a vadászokat ragadja meg az indáival/gyökereivel, hanem a fű is megnő körülötte, amiből arra következtethetünk, hogy képes lesz befolyásolni a pálya különböző elemeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)