Hirdetés

League of Legends - videón a legújabb bajnok

|

Egy ideje már egy elég mókás gerillakampánnyal utalt a Riot a League of Legends legújabb bajnokára, az egyik heti LCS közvetítés alatt pedig egy videót is kaptunk Kledről.

Hirdetés

Ugyan a League of Legends készítői olykor egy-egy mókás játékmóddal vagy időszakos eseménnyel is igyekeznek friss élményeket hozni a játékba, a legnagyobb izgalmat mégis egy-egy új bajnok érkezése szokta kiváltani. A Riot pedig ezúttal is kiválóan épített erre a várakozásra.

Már korábban megkezdték ugyanis Kled karakterének bevezetését, amikor a noxusi katona először nagyon gorombán, később pedig hízelegve kereste eltűnt hátasát. Az erről szóló plakátok pedig világszerte, így Magyarországon is kikerültek a League of Legendshez kapcsolódó helyszínekre, netkávézókba és esport-bárokba.

Nemrég viszont a yordle-lel is megismerkedhettünk, aki hátasát kereste, az EU LCS nyolcadik hetének adása közben ugyanis egy elég mókás teaser-videót is kiadott a közelgő hősről a Riot, ezt fent láthatjátok is. Persze ebből nem derül ki, a csapatban milyen szerepet tölt majd be Kled, vagy hogy milyen képességeket kap, de minden bizonnyal hamarosan erről is részletesen beszámolnak a készítők.

Ti mit vártok az új bajnoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)