Hirdetés

Így szerezhetsz könnyen League of Legends ajándékokat

|

A nagy sikerre való tekintettel ebben a hónapban is lesz League of Legends verseny, azonban alakítunk egy kicsit a menetén, hogy minél többen részt vehessenek rajta.

Hirdetés

Elképesztően nagy volt az érdeklődés a League of Legends bajnokság iránt a legutóbbi GameNighton. A 8 darab, három fős csapat pillanatok alatt meglett, és sajnos akárhogy is szerettük volna, nem tudtunk 24-nél több nevezőt fogadni az idő szűke miatt.

Ezért a Riottal közösen azt találtuk ki, egy kicsit változtatunk az egész menetén, és nem egyenes kieséses formában játszunk. Maradnak a háromfős csapatok, viszont ahhoz, hogy valaki nagy értékű ajándékot (5 hextech ládát kulccsal) kapjon, 3 meccset kell zsinórban megnyerni, de pusztán a részvételért is jár jutalom, valamint a nyert meccsek számának függvényében extra ajándékot kapnak az egy, illetve két meccset megnyerők. Az a csapat, amelyik 3 nyert meccset tudhat magáénak, már nem játszhat újabb kört, helyére új hármas kerül. Így az eddigi 8 helyett 10-12 csapat, és így 30-36 ember kap lehetőséget, hogy próbára tegye magát. 

A jelentkezés 16:00-kor indul, próbáljatok hamar érkezni!

Ezúttal nem csak magatokra, hanem felhasználói fiókotokra is szükség lesz. Erről bővebben itt olvashattok. Gyertek, várunk titeket! További infók a GameNight aloldalon.

GameNight július

Időpont: 2016. július 29. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight július

Facebook oldal: GameNight

További részletek: GameNight.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)