Hirdetés

Látványos trailert kapott az Unreal Engine 5-ös sci-fi lövölde, a The First Descendant

|

A Nexon projektje free-to-play lesz, és már azt is tudjuk, hogy mikor indul a bétatesztje.

Hirdetés

A Nexon kiadásában, a Nexon Games fejlesztésében készül a The First Descendant névre keresztelt, free-to-play, külső nézetű, kooperatív akció-szerepjáték shooter, amelyben nem kisebb feladatot kapunk a nyakunkba, minthogy megvédjük az Ingris nevű kontinenst és biztosítsuk az emberiség túlélését az idegen betolakodókkal harcolva. Különböző küldetéseken és történeteken keresztül válhatunk egyre erősebbé és fedezhetjük fel az úgynevezett Leszármazottak titkát.

A fejlesztők szerint különféle harci stílussal és képességekkel rendelkező egyedi karaktereket irányíthatunk majd, akiket testre is szabhatunk majd - az őszi zárt béta során tízet ki is próbálhatunk közülük.

Hirdetés

Dinamikus akciókra, speciális fegyverekre, hatalmas bossokra és rengeteg lootra számíthatunk, ráadásul mindezeket nem egyedül fedezhetjük fel, hiszen a The First Descendant kooperatív móka lesz, amit négy fő élhet át és használhat így változatos taktikákat. Ha kíváncsiak vagytok a játékmenetre, akkor nézzétek meg a gamescom kapcsán közzétett videót:

A PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő The First Descendant megjelenési dátumát nem árulták el, de azt igen, hogy a bétateszt október 20-tól október 26-ig tart majd, amire már lehet regisztrálni a Steamen keresztül

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)