Hirdetés

Külön színészt alkalmaztak a Baldur's Gate 3 fejlesztői a szex közben kiadott hangokra

|

Megint lehullott a lepel a Larian szerepjátékának egyik titkáról. Úgy tippeljük, maradt még vagy ezer másik.

Hirdetés

Jobb, ha hozzászoktok a gondolathoz, hogy a következő néhány nap a Baldur's Gate 3 jegyében fog eltelni. Nincs e pillanatban izgalmasabb téma a játékiparban, ugyanakkor az is igaz, hogy a kitüntető médiafigyelem jelen esetben abszolút indokolt: minden, amit eddig a játékkal töltött napokban tapasztaltunk, minden, amit láttunk belőle vagy hallottunk róla, azt a már évekkel ezelőtt megfogalmazódott sejtést látszik alátámasztani, hogy a Larian valami igazán különlegeset alkotott.

Lehet szeretni a története és a karakterek kedvéért, rajongani érte a sokrétű játékmechanikák okán, de akár azért is, mert még a szexben is tud, mer, akar újat mutatni. Nem véletlenül alkalmaztak intimitás-koordinátort a motion capture során.

Hirdetés

Ahhoz persze, hogy a pikáns jelenetek működjenek, a szinkroncsapatnak is bele kellett adnia apait-anyait. Közéjük tartozott Alex Jordan, akit a megjelenéshez viszonylag közel kerestek meg azzal, hogy szerepelne-e a Baldur's Gate 3-ban. Nyilván igent mondott, mégis ki utasítana vissza egy ilyen lehetőséget? De ami ezután jött, arra nem volt felkészülve. Jordant ugyanis nem egy vagy több konkrét szerepre szerződtették (addigra már elkészült a szinkron), hanem azért fogadták fel, hogy szex közbeni hangokat adjon ki, azaz nyögött, sóhajtozott, és szenvedélyesen csókolgatta a kezeit, így gondoskodva róla, hogy teljes legyen a játékosokra váró élmény.

@alexjordanvoiceactor #baldursgate3 #voiceactor #voiceover #videogames ♬ original sound - Alex Jordan

Bár erről nem esett szó a TikTokra feltöltött videójában, gyanítjuk, hogy nem egyedül őt szerződtették "szexszinkronra", ha viszont mégis, akkor ezúton is emeljük kalapunkat, mert bizony nőként is meggyőző.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)