Hirdetés

Közzétették az Elden Ring gépigényét, aztán gyorsan el is tűntették

|

Elképzelhető, hogy ez lesz az Elden Ring minimum gépigénye, de így már nem lehetünk teljesen biztosak a dologban.

Hirdetés

Nemrég az Elden Ring Steam-oldalán bukkant fel a FromSoftware régóta várt játékának gépigénye, de elég gyorsan törölték onnan. Elnézve a rendszerkövetelményt, nem lehet csodálkozni a dolgon, mivel eléggé combosra sikerült a lista. 

Összehasonlításként a Sekiro: Shadows Die Twice-nak elég volt egy i5 2600K és egy GTX 970, ehhez képest pedig elég nagy ugrásnak tűnik az alább látható minimum gépigény. Az is tény persze, hogy az Elden Ring immár egy hatalmas nyílt világban engedi szabadjára a játékosokat. Az is érdekes, hogy a sokáig standartnak számító 8 GB RAM sem elengedő a lentiek alapján.

Hirdetés

Elden Ring minimum gépigény

  • Op. rendszer: Windows 10 / Windows 11
  • Processzor: Intel Core i5 8400 / AMD Ryzen 3 3300X 
  • RAM: 12 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB 
  • DirectX: 12 
  • Szabad hely: 60GB HDD

Nem lennénk meglepve azon, ha igazából az ajánlott, nem pedig a minimum gépigényt írták volna ki véletlenül. Okosabban viszont csak akkor leszünk, ha ismételten felkerül egy rendszerkövetelmény a játék steames oldalára, és ott is marad.

Szerencsénk volt a napokban nem kevesebb mint 6 órát játszani egyébként az Elden Ringgel, erről szóló beszámolónkat alább tudjátok megnézni, vagy ide kattintva el is olvashatjátok.

Az Elden Ring 2022. február 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStaiton 4-re, PlayStaiton 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)