Hirdetés

Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops Cold War multi játékmenete

|

Valaki véletlenül elkezdte streamelni a hamarosan bemutatkozó CoD rész multiplayerét, de valószínűleg gyorsan közbelépett a kiadó.

Hirdetés

A kiadó és a fejlesztők ígérete szerint még szeptemberben láthatunk játékmenetet a Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer részéből. Noha egyelőre nem tudjuk pontosan mikor kerül sor erre a bemutatóra, de valószínűleg nincs már messze. Valaki azonban kissé türelmetlen volt és elkezdett streamelni az új játékból. 

Az élő adás mindössze hét percen keresztül tartott, ezután feltételezhetően a Twitchnél vagy az Activisionnél valaki észbe kapott, és gyorsan lelőtte a közvetítést.

Hirdetés

Ez az idő azonban elég volt ahhoz, hogy valaki lementse a felvételt, melyet ha gyorsak vagytok, itt megnézhettek:

Black Ops Cold War Gameplay from r/modernwarfare

Az Activision valószínűleg tűzzel vassal próbálja majd leszedetni a felvételt a netről, tehát érdemes gyorsan megnézni mit kínál az a Miamiban helyet kapó pálya, ahol bemutatkoznak a fegyverek, a játék kezelőfelülete, és néhány többjátékos elem is, mint a 6v6 és a VIP-t kísérő mód is.

Nektek hogy tetszik a játékmenet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)