Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - egy kiadóval közelebb az induláshoz

|

A Warhorse Studios készülő játékára már évek óta várunk, de eddig mindig elhalasztották a megjelenését. Most viszont egy fontos mérföldkőhöz érkeztünk el.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance fejlesztői szerződést kötöttek a Deep Silverrel mint kiadóval, ami reménykedni enged minket, hogy a 2017-re belőtt megjelenés már tényleg végleges lesz és nem csúszik ennél is tovább a projekt.

A Kingdom Come: Deliverance története még 2014-ben, egy nagyon sikeres Kickstarter kampánnyal indult, és azóta számtalan videóban mutatták meg nekünk, hogy milyen lesz a kész játék. Az utóbbi időkben azonban már inkább csak a folyamatos késések híre maradt meg a fejünkben - melyeket hol a PC-s és konzolos megjelenésének összehangolásával, hol pedig csak a játék fényesítésével indokoltak.

A Warhorse Studios most azonban szerződött a Deep Silverrel, azzal a céllal, hogy minél több emberhez eljuttathassák majd a játékot. A német kiadó elsősorban a fizikai megjelenésért fog felelni, míg a digitális terjesztést továbbra is a fejlesztők végzik. Reméljük, hogy ez az együttműködés segíteni fog abban is, hogy a mostani, 2017-re ígért megjelenési időpontot tartsák a fiúk.

Az biztos, hogy mi már nagyon várjuk a középkori RPG megjelenését, melynek legjellemzőbb vonása, hogy teljesen reálisan fogja lefesteni korát - a többi játékban megszokott varázslatok és sárkányok itt egy az egyben kikerülnek a felhozatalból, átadva helyüket a történelemkönyvek elemeinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)