Hirdetés

Két teljesen új Minecraft jöhet valamikor a jövőben

|

Elvileg egyik sem kapcsolódik a Mojang eredeti játékához.

Hirdetés

A Minecraft önmagában képes volt arra, hogy világszerte rengeteg játékost beszippantson, de más kapcsolódó játékok is szerepet játszottak abban, hogy igazi franchise legyen a Mojang címéből.

Ilyen a 2015-ben megjelent, a Telltale Games által leszállított Minecraft: Story Mode, a mobilos Minecraft Earth, és persze a Diablo-szerű élményt kínáló Minecraft Dungeons. Elképzelhető, hogy a jövőben két újabb címmel bővül az ilyen jellegű kalandok listája.

Hirdetés

A Windows Central munkatársa, Jez Corden egy friss cikkében, megbízható forrásokra hivatkozva azt állította, hogy két vadonatúj Minecraft-projekt is készülőben van, és egyik sem kapcsolódik az alapjátékhoz vagy a Dungeonshöz.

Túl sok konkrétummal nem szolgált az újságíró, de igazából nem nehéz elképzelni, hogy a Mojang és a Microsoft más műfajokra is rá akarja húzni a kockás világot.

Epizódikus kalandjátékként és ARPG-ként jól működött a Minecraft, szóval talán platformerként és akár még a Stardew Valley-hoz hasonló, menedzselős cuccként is megállná a helyét.

Jöhetnek az ötletek: ti melyik műfajba helyeznétek át a Minecraftot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)