Hirdetés

Készül már a Hellgate folytatása!

|

Nem elég, hogy még nem jelent meg a játék, a fejlesztők máris ezerrel a folytatáson törik a fejüket...

Hirdetés

Igazából nem tudnám megmondani, hogy jót, vagy rosszat tesz e ez a bizonyos folytatás.Hiszen gondoljunk csak bele: adott egy játék, ami még meg sem jelent, folyamatosan késik, és lehet, hogy nem is lesz siker. Ilyenkor nem az eredeti, első kiadásra kéne koncentrálni? Fene tudja.

A lényeg, hogy a Hellgate Guru interjújában a fejlesztőcsapat tagja nem sok konkrétumot árult el, de véleménye szerint egy ázsiai környezet egészen jó lenne, és nem kizárt, hogy nem egy városban játszódik majd a kiegészítés, hanem majd többen is. Meglátjuk, mi lesz majd, ha megjelenik az első, tényleges és kész epizód. Addigis csekkoljátok a hivatalos oldalát itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)