Hirdetés

Így rázza majd fel a meneteket a Back 4 Blood

|

Azt ígérik a Left 4 Dead-utód készítői, hogy egy kártyás mechanikával minden körünk intenzív és egyedi lesz.

Hirdetés

Sokan dolgoznak a Turtle Rock Studios csapatában azok közül, akik részt vettek a Left 4 Dead fejlesztésében, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a stúdió új projektje, a zombis akciózásra fókuszáló Back 4 Blood is hasonló koncepcióval bír, mint a kultikus lövölde. A játékmenet azonban tartogat komoly újításokat is, például egy vadonatúj játékmechanikát, egy kártyarendszert. 

Ahogyan azt az alábbi előzetesben is láthatjuk, a Back 4 Bloodban a csapat különböző kártyákat kap, amik közül ki kell választaniuk, hogy melyek legyenek érvényesek a játékukra.

Hirdetés

Nyilván mindegyik lap sajátos módon befolyásolja az adott menetet, ráadásul nem csak egy előre összeállított pakliból válogathatunk, akár testre is szabhatjuk őket és létrehozhatjuk a saját paklinkat. A kihívást nagyban nehezíti a játék Game Director névre keresztelt adaptív MI-je, ami a játékosok tetteihez, döntéseihez és életerejéhez igazodik. 

A Black 4 Blood megjelenése október 12-én várható PC-re (Steam, Epic Game Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)