Hirdetés

Hogyan kell kosarazni a Battlefield 4-ben?

|

Hát ilyet még egészen biztosan nem láttunk. Hogyan lehet egyetlen lövéssel kosarat dobni? Nem mi írunk hülyeséget, kattints és megérted.

Hirdetés

Nemrég azt nyilatkozta Fredrik Loving, hogy a Battlefield nagy riválisa az idő, vagyis annak hiánya a felhasználók esetében, hiszen annyi mindent kell feldolgozni egy nap rohanó világunkban (közhely hegyek, tudom), és olyan nehéz elegendő időt fordítani egy játékra. Én nem nagyon hiszek neki.

A Kotaku oldalán megosztott képen most az történik, hogy várakozás közben valaki egy lövéssel kosarat dob. Vajon gyakorolta? Vagy mennyi ideje várhatott, mire kitalálta ezt? Van itt idő, legalábbis arra éppen elég, hogy a valóság csodálatosan abszurd irányt vegyen.

Zseniális pillanat, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)