Hirdetés

Hamarosan bejelenti a Kingdom Come: Deliverance 2-t a Warhorse?

|

A Deep Silver és a Warhorse Studios valami nagyra készülnek, és egyesek már tudni vélik, hogy miről is van szó.

Hirdetés

A Warhorse Studios csapata kirakott egy sokat mondó képet a Twitter oldalukra. A csehországi stúdió eddigi egyetlen nagy megjelenése a Kingdom Come: Deliverance volt, amely vegyes kritikákat kapott, de a középkori hadviselés rajongói imádták. Nem csoda hát, hogy az "Új játék bejelentése" posztjukra sokan felkapták a fejüket. A kép tanúsága szerint április 18-án, este 8-kor ki fog derülni, hogy min dolgoztak az elmúlt években.

Maga a hivatalos poszt ennyit mond. Valami lesz jövő hét csütörtökön, de semmilyen konkrétumot nem tudunk. Az Insider Gaming Tom Hendersonja és megbízhatónak tartható ipari szivárogtató Billbil-kun viszont azt állítják, hogy a bejelentésre váró játék a Kingdom Come: Deliverance 2 lesz.

Hirdetés

A Gematsu jelentése is megerősíti ezt, sőt, ők már azt is tudni vélik, hogy a Deliverance 2 promóciós videóját Kutna Hora városában forgatták.

Nem nehéz elképzelni, hogy a Kingdom Come: Deliverance után egy közvetlen folytatással térne vissza a Warhorse. Akárhogy is, néhány napon belül kiderül az igazság.

Ti mit szólnátok hozzá? Szerettétek az első részt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)