Hirdetés

Hamarabb itt lehet a következő Fallout játék, mint gondoltuk

|

Több formálódó Fallout projektre is utalgatott Todd Howard.

Hirdetés

Nehéz máshogy, mint kihagyott ziccerként tekinteni arra a tényre, hogy a mindent letaroló Fallout sorozat premierjéhez időzítve nem állt készen új Fallout játék, de még remake vagy remaster sem. Egyedül a Fallout 4 next-gen frissítését rakta össze a Bethesda, de láthatóan az is kapkodva készült, és nem tesztelték elég alaposan.

Mindenesetre Todd Howard egészen más véleményen van, és mint azt a Kinda Funny Games YouTube-csatorna vendégeként elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy kihagyták ezt a lehetőséget. Véleménye szerint a Fallout franchise így is kiváló formában van, és éppolyan releváns, mint korábban.

Hirdetés

Felhívta továbbá arra a figyelmet, hogy folyamatosan kapnak új tartalmakat a rajongók, mivel a Fallout 76-on egy dedikált csapat dolgozik évek óta. És persze nagyon örül annak, hogy a sorozat a szolgáltatásalapú játék népszerűségét is az egekbe lökte.

"Úgy vélem, ebben a pillanatban az a nagyszerű, hogy láthatjuk mindazt a munkát, amit a Fallout 76-ba fektettünk. Tudjuk, hogy sokan elfordultak a játéktól azért, amilyen állapotban megjelent, ez érthető. De titokban egész népszerű volt az elmúlt két-három évben, az emberek igazán élvezték ezt a Fallout-élményt, és most nagyobb tömeget vonz, mint korábban valaha. Nagyon büszke vagyok a játékon dolgozó csapatra, látva a reakciókat, és hogy sosem volt még ennyire sikeres."

De nem csupán a Fallout 76-ról beszél a franchise kapcsán a Bethesda executive producere és játékrendezője.

"Ha megnézzük, hogy mi történik a Fallouttal, akkor azt mondhatjuk, jó érzésünk van vele kapcsolatban - még nem leplezhetem le - de így fest a kifutónk a franchise számára. Mikor jön a második évad? Mit csinálunk mobilra? Mi csinálunk a Fallout 76-ban? Mit csinálunk ezzel a dologgal? Mit csinálunk azzal a másik dologgal? És mikor fognak ezek befutni? Ha képes lennék egy csettintéssel idevarázsolni őket, megtenném, de a lényeg, hogy hogyan szállítsuk le ezeket a legjobb minőségben. Ez mindig a legfontosabb."

Howard szavaiból azt olvashatjuk ki, hogy legalább két Fallout projekt formálódik a Bethesdánál, de valószínű, hogy többről van szó, mivel a Fallout 5-öt még csak nem is említette. Márpedig annak azt hivatalosan is megerősítették, semmi szükség ködösen fogalmazni. Mindenesetre a titokzatos új Fallout játékok egyike nagy valószínűséggel az Fallout 3 remaster, ami a Microsoft és az Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (Federal Trade Comission) pereskedése során szivárgott ki az újrakevert The Elder Scrolls IV: Oblivionnal egyetemben. A nyilvánosságra került dokumentumokból úgy tűnt, hogy a Bethesda a június 30-án véget érő 2024-es pénzügyi év során számolt vele. Ha még mindig ez a terv, túl sok idő nem maradt már a bejelentésre, sem a megjelenésre, az Xbox június eleji játékbemutatója viszont pont alkalmas lenne rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)