Hirdetés

Gyönyörű helyszínek elevenednek meg a Hellblade folytatásában

|

A Ninja Theory új videósorozatának első részében Izland kapja a főszerepet.

Hirdetés

Érdekes utazásra invitálta a játékosokat a Ninja Theory a 2017-ben megjelent Hellblade: Senua's Sacrifice történetén keresztül, hiszen általa megtapasztalhatták azt, hogyan láthatja egy pszichózisban szenvedő ember a világot. Nagyon egyedi élmény volt ez, így sokan örültek neki, amikor a 2019-es The Game Awardson az új Xbox konzollal együtt a Senua's Saga: Hellblade 2-t is bejelentették, amely az Unreal Engine 5 erejével varázsolja elénk a világát

A Hellblade folytatása minden tekintetben egy vérbeli új generációs alkotás lesz, a készítők szerint mellette az előző rész olyannak tűnik majd, mint egy indie játék

Hirdetés

A Ninja Theory többször is mesélt már a Hellblade II-ről, hol a játékmenetre fókuszálva, hol a játék realisztikusságát hangsúlyozva, most pedig egy új videósorozatot indított, amivel betekintést engednek a fejlesztés kulisszái mögé. A legelső epizódban megvizsgálják, hogyan sikerült megragadniuk és megvalósítaniuk a helyszínt, amelynek Izland adja az alapját, és hogyan tudnak felépíteni egy hihető világot, amelyben a játékosok elmerülhetnek majd. 

A PC-re és Xbox Series X/S-re készülő Senua's Saga: Hellblade 2 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de talán majd a nyári videojátékos események után okosabbak leszünk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)