Hirdetés

Mindenki megnyugodhat, még a madárürülék is valósághű lesz a Senua’s Saga: Hellblade II-ben

|

Egy meglepő fejlesztői videóval csigázza a kedélyeket a Ninja Theory.

Hirdetés

A független projektként megszületett 2017-es Hellblade: Senua's Sacrifice jött, látott és győzött, lenyűgözve a világot a pszichózis emlékezetes ábrázolásával és az északi az skandináv- mondakör igényes életre keltésével.

Nem csoda hát, hogy most nagy várakozás övezi a  Senua's Saga: Hellblade II címen érkező folytatást, amely már Unreal Engine 5-ben kápráztatja el a közönséget. A játék megjelenési dátuma sajnos továbbra sem ismert, de a fejlesztő Ninja Theory lépten-nyomon igyekszik hangsúlyozni, hogy milyen valósághű élményre számíthatunk.

Hirdetés

Ezt szolgálják majd a realisztikusan formálódó és mozgó felhők, valamint a jelek szerint a madárürülék elhelyezkedése is. A Ninja legújabb, Twitteren megosztott videója ugyanis azzal kérkedik, hogy a csapat még a tengerparton tanyázó sirályok kakáját is aprólékos odafigyeléssel helyezi el a sziklákon.

A poszt szerint az ürüléket "referenciaanyag alapján", élethű pozicionálással adják hozzá a világhoz, vagyis a potyadék pont ott landol, ahol a valóságban is landolna.

Így tehát a Hellblade II-es madarak bélműködése miatt már egészen biztosan nem kell aggódnunk. A játék minőségét illetően a Ninja Theory korábban úgy nyilatkozott, hogy az egyébként "AAA-indieként" hirdetett első rész egy sima indie-címnek fog tűnni a folytatás mellett. Decemberben pedig egy iszonyú hangulatos trailert is kaptunk az új játékhoz, amely tovább növelte az elvárásokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Reméljük, hogy a csapat végül képes lesz megfelelni a saját maga által támasztott követelményeknek, de az első körben már egy megjelenési dátumnak is nagyon tudnánk örülni a 2019-ben beharangozott projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)