Hirdetés

Távoli földről érkezett kereskedők a legújabb Gwent kiegészítő főszereplői

|

Ismét rengeteg lappal és egyéb izgalmas újdonságokkal bővült a CD Projekt Red kártyajátéka.

Hirdetés

Ugyan a fejlesztők kénytelenek magára hagyni a Gwent PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióit, PC-n és iOS-en továbbra is szépen frissül a The Witcher világában játszódó alkotás. Sőt, már meg is érkezett a legújabb nagy csomag, ami újból felrázza egy kicsit a játékmenetet.

Hirdetés

Ofir (vagy Ofier) nem ismeretlen a The Witcher-rajongók számára, hiszen korábban már találkozhattunk a még Nilfgaardtól is délebbre található, meleg és napos kontinens nevével. Ez a hely ihlette a Gwent legújabb kiegészítőjét, ami a Merchants of Ofir nevet viseli és több mint 70 vadonatúj lappal bővítette ki a játékot. Továbbá megjelent egy új kártyatípus is, a Stratagem, amelyek még változatosabbá teszik a pakliépítést.

Talán még a fentieknél is érdekesebbek az új, Scenarios játékmechanikát használó lapok. Ezek ugyanis egyfajta sztorikat mesélnek el, és a megadott feltételt teljesítve tudunk haladni a fejezetekkel, amelyeknek más-más hatásuk van meccs közben. Érdekes megoldás, az egyszer biztos, és a profi kártyások valószínűleg könnyen találnak is helyet ennek a paklijukban.

A Merchants of Ofir már elérhető PC-n és iOS-en, ráadásul ha december 16-ig beléptek a játékba, akkor egy ingyenes hordó üti a markotokat, amiben öt új, most bekerült kártya található. Itt még több információt találtok a kiegészítőről, a vele együtt érkezett összes változásról pedig itt olvashattok részletesebben. Természetesen trailert is kaptunk a megjelenés alkalmából, íme:

Ti játszotok még a Gwenttel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)