Hirdetés

Kinyírja a Gwent két verzióját a CD Projekt RED

|

A CD Projekt RED nem tud elég figyelmet fordítani rájuk.

Hirdetés

A Gwent tavaly októberben jelent meg konzolokra, és a CD Projekt RED akkor azt ígérte, hogy igyekszik majd egy szinten tartani a PC-s verzióval, ami az átjárhatóság miatt is fontos volt. Most, mivel nemrégiben új platformra adták ki a játékot és az androidos változat is úton van, úgy néz ki, hogy ez az ígéret teljesíthetetlenné vált.

Hirdetés

A Gwent hivatalos oldalán olvasható bejelentés szerint a CD Projekt RED úgy látta, hogy a közösség nagy része PC-n és mobilon játszik, így nincs értelme küzdeni a konzolos változatokért. Ennek értelmében sem PlayStation 4-en, sem Xbox One-on nem lehet már kártyákat vagy más tárgyakat valódi pénzért venni, és december 9-től leáll a meccskereső, valamint nem jönnek a frissítések.

Azért nincs minden veszve: akik szeretnék, azok a PS4-es vagy Xbox One-os gyűjteményüket és eredményeiket átmenthetik egy GOG-os fiókra, amivel aztán folytathatják a játékot PC-n vagy mobilon. Ez a lehetőség 2020. június 9-ig él majd, így nem kell nagyon rohanni, de azért ne felejtsétek el a határidőt. Kár lenne a kártyákért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)