Hirdetés

GTA IV - Hivatalos, jön a PS3 Bundle!

|

Márcsak öt napot kell aludni és jövő héten végre megvásárolható lesz az idei esztendő egyik legjobban várt alkotása, a GTA IV.

Hirdetés

A tegnap kiszivárogtatott és nálunk is látható gameplay videókat a legtöbb helyről sajnos a Take Two nagyon gyorsan eltávolítatta azonban akad még egy-két hely, ahonnan nem sikerült gyökerestül kiírtani a mozgóképeket.


Aki esetleg lemaradt volna a csodálatos, szemet gyönyörködtető videókról, annak gyógyírként talán megteszi, hogy a korábban csak pletykaként terjesztett GTA IV PS3 Bundle-t tegnap az SCEE végre hivatalosan is megerősítette. A csomag az alapjátékkal egyidőben kerül fel a boltok polcaira és a GTA IV korong mellett egy 40 GB-os alapmodellt és egy SIXAXIS kontrollert tartalmaz majd. Forintba átszámítva durván 100 000 FT-ba kerül majd a pakk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)