Hirdetés

Fortnite Battle Royale - gigászi összecsapással zárult a kilencedik szezon

|

A játékosok végignézhették, ahogy egy óriásrobot és egy még hatalmasabb szörnyeteg megküzd egymással a szigeten.

Hirdetés

Az Epic Games több szórakoztató eseménnyel is meglepte már a Fortnite Battle Royale rajongóit korábban, és számítani lehetett arra, hogy a játék jelenlegi szezonját is méltó módon zárja majd le a stúdió. Így is történt.

Hirdetés

A találgatások beigazolódtak, és valóban két óriás harcának lehettek szemtanúi a játékosok. Az event kezdetekor egy hatalmas, kaiju-szerű lény, a Cattus mászott elő a tengerből, majd néhány pillanattal később egy óriásrobot, Doggus emelkedett ki a vulkánból. Kettejük összecsapásába szinte az egész sziget beleremegett, és ugyan elég kiegyenlített volt a meccs, végül Doggus győzedelmeskedett.Miután az óriásrobot kivégezte ellenfelét, bemutatta a játék egyik ikonikus táncát, a flosst, majd elrepült a szigetről. Persze nyoma is maradt a harcnak, mert jelenleg is a pályát díszíti Cattus koponyája, amiből egy hatalmas kard mered az ég felé. Ha esetleg lemaradtatok a buliról, akkor mindenképp nézzétek meg enzait videóját, mert ügyesen összeollózta a különböző jeleneteket, és egy elég látványos kisfilmet rakott így össze.

Ti figyelemmel követtétek a harcot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)