Hirdetés

95 százalékot esett a For Honor játékostábora

|

Az új tartalom sem volt elég ahhoz, hogy huzamosabb ideig visszarántsa a becsület harcosait.

Hirdetés

A For Honor több szempontból is egy különleges, és kifejezetten szórakoztató többjátékos móka. Lehet azonban bármilyen jó az alap játékmenet, ha nincs ki ellen játszanunk. Márpedig jelenleg nem nagyon van.

A For Honor statisztikái szerint a megjelenés körüli időszakban 45 000 volt az egyszerre játszó személyek száma, ami hatalmasat esett azóta. A számok zuhanását a Season 2 és az új karakterek és térképek sem tudták megállítani.

A legutóbbi DLC megjelenésekor egy nagyon kis számú játékos visszatért, de pár nap múlva a számláló 5000-ről visszaesett 3400-ra. A Steamspy jelentése szerint tegnap 3100 körül mozgott az egyszerre játszók száma.

Ezek persze csak a Steam adatai. A Uplay statisztikáira nincs rálátásunk, ahogy a konzolokéra sem, de ha a négy platform egyike ekkora eséssel számol, akkor a többieknél sem lehet túl jó a helyzet.

Mi a szerkesztőségben kevés játékot élveztünk annyira megjelenésekor, mint a For Honor-t, de számtalan buggal, matchmaking problémával és iszonyatos balansz gondokkal kellett szembesülnünk. Ezeket csak egy darabig lehet félretenni, és valószínűleg ez okozza azt is, hogy a For Honor játékostábora minimálisra esett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)