Hirdetés

Fontos részlet derült ki a World of Warcraft: The War Within sztorijáról

|

Az új kiegészítőről meséltek a WoW csapatának vezető munkatársai.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands pályafutása nem alakult különösebben jól, és ebben az is szerepet játszott, hogy a sztori az élet-halál kapcsolatát feszegette, folyamatosan a pokolba küldött minket, a való világban pedig egy járvány tombolt. Ráadásul eközben a Blizzardot botrányok sora tépte, vagyis nem ez volt a legjobb időszak a WoW játékosai számára.

Ennek erős ellentettje volt a Dragonflight, amelyen minden meseszerűen csodás és barátságos tálalást kapott. A rajongók már várják a nagyobb téteket, és a War Withinben ezt meg is fogják kapni.

Hirdetés

PCGamesN újságírója, Lauren Bergin kifaggatta a sztoriról Maria Hamiltont, a játék társrendezőjét és Ion Hazzikostast, a modern WoW fejét.

A The War Within egy új történetszál, a Worldsoul Saga első felvonása lesz, ami hatalmas csatákat és régi ellenségek felemelkedését ígéri, de Hamilton szerint "nem lesz annyira komoly" a sztori. Azt azért hozzátette, hogy "nagy tétekben" játszunk majd.

"A TWW nem lesz olyan komor, mint a Shadowlands, de a tétek nagyobbak. Itt Azeroth sorsáról, magáról a bolygóról van szó. Valami történt, és az a valami nagyon-nagyon komoly, szóval a sztorinak meg lesz a súlya, de annyira nem lesz sötét a dolog."

A WarCraft univerzumnak mindig megvolt a maga humora és az ehhez párosuló, reményteli fantasy hangulata, amit akkor is érezni lehetett, amikor a világ legrosszabb arcai ellen küzdöttünk. Szerencsére a humor sosem tette tönkre a drámaibb sztorikat, és ez most sem lesz másképp.

"Lesznek pillanatok, amikor az emberek kétségekkel és megpróbáltatásokkal küzdenek majd. Anduint igazából erre készítettük fel, és majd meglátjuk, hogy mit is jelent ez, amikor odaérünk. A hangsúly komolyabb lesz, de amikor azt mondom, hogy sötétség vár ránk, akkor sötét és ijesztő helyekre gondolok, nem depresszív helyekre."

Lauren Ion Hazzikostast arról kérdezte, hogy miután a The War Within többé-kevésbé új irányba viszi a franchise-t, hogyan tervezik majd beépíteni a múlt eseményeit. Utóbbit még nem bontotta ki, de a War Within értelmezését helyesnek ítélte.

"Igen, a TWW tényleg új irányokba visz bennünket. A Dragonflight szünetet jelentett: hátra léptünk egyet, vettünk egy mély levegőt, és visszatértünk Azerothra anélkül, hogy azonnal egy új világpusztító szupergonoszt dobtunk volna az emberek arcába. Most egy új magnum opus első fejezetét indítjuk."

A következő kiegészítő alfatesztje tegnap este elindult, amire egyelőre csak a szerencsés jelentkezők kis hányadát hívták meg. Ahogy pörög a tesztidőszak, és egyre több funkció és tartalom válik elérhetővé, úgy invitál majd be a Blizzard több és több kalandozót.

A The War Within megjelenési dátuma még nem ismert, de a tavalyi BlizzCon bejelentés során 2024 őszét jelölték meg tervezett kiadási időszaknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)