Hirdetés

Végre tényleg konzolokra jöhet a World of Warcraft?

|

A Blizzard megnyitotta kapuit, amin újságírók és tartalomgyártók tömegei sétáltak keresztül a The War Within érkezésére készülve. Az interjúk sorában a konzolos verzió is előkerült.

Hirdetés

Lassan hagyománnyá válik, hogy minden World of Warcraft kiegészítő megjelenése előtt a sajtó elkezdi kérdezgetni a Blizzardot egy esetleges konzolos port érkezésével kapcsolatban. Az elmúlt években kacérkodtak ugyan a fejlesztők a kontrolleres irányítással, de valódi elhatározásról sosem volt szó. Most azonban, hogy a Blizzard a Microsoft kezébe került, elkerülhetetlenül előjött az ismerős kérdés.

A World of Warcraft: The War Within alfatesztje hamarosan kezdetét veszi. Ennek örömére tartalomgyártók és újságírók faggathatták a csapatot, és a Eurogamer is odadugta a mikrofont Holly Longdale orra alá.

Hirdetés

A Warcraft franchise feje meglehetősen sejtelmes választ adott a kérdésre, miszerint számíthatunk-e xboxos megjelenésre.

"Hát... Azt fogom mondani, hogy semmi sem lehetetlen. Nem mondhatok többet ennél."

- válaszolta nevetve Longdale.

A Eurogamer cikke szerint Longdale kacarászva kezdett mormolni valamit, majd gyorsan kibökte, hogy "nem, ennyit fogok mondani", mielőtt tovább nevetgélt volna.

A múltban a Final Fantasy XIV már megmutatta, hogy hogyan lehet egy viszonylag komplex MMORPG-t hibátlanul konzolra átültetni. A dolog nem lehetetlen, és mára már számtalan azerothi kalandozó pörgeti a játékot Steamdecken és hasonló, PC-alapú handheldeken. Nem lennénk meglepődve, ha a War Withinnel végre hivatalos konzolos támogatás is érkezne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)