Hirdetés

Fallout 76 - a Bethesdának elege lett abból, hogy a játékosok kihasználják a hibákat

|

A jelek szerint betelt a pohár, így a fejlesztők most elárulták, mi a teendő akkor, ha valaki belefut egy exploitba.

Hirdetés

Már megjelenéskor is rengeteg hiba rondított bele a Fallout 76 által nyújtott játékélménybe, és sajnos továbbra sincs túl jó állapotban a Bethesda Softworks játéka. Ezzel bizony tisztában van a stúdió is, így most kiadott egy közleményt a dolog kapcsán.

Hirdetés

Még mindig több olyan hiba van a Fallout 76-ban, amit a játékosok előszeretettel használnak ki ilyen-olyan okok miatt. A fejlesztők már eddig is rengeteg bugot gyomláltak ki, és egy hivatalos bejegyzés alapján úgy tűnik, folytatják a munkát, de közben üzentek a közösségnek is. A posztból kiderült, hogy a csapat egy boldog és egészséges játékbeli világot szeretne megteremteni, és keményen dolgozik a hibák kijavításán. Azonban a srácok azt javasolják mindenkinek, hogy egy exploit megtalálása esetén azonnal hagyják abba annak kihasználását, majd jelezzék a support felé a dolgot.

Egyébként a tervek szerint a hónap végén érkezik a Fallout 76 ötödik nagy frissítése, ami a Bethesda szerint ismét egy csomó mindent kijavít majd, szóval kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz a játékélményre a patch.

Ti játszotok a Fallout 76-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)