Hirdetés

Fallout 4 - a Nuka World lesz az utolsó DLC

|

Hiába következtettek sokan arra a Bethesda elnökének korábbi nyilatkozatából, hogy a Nuka World után is kap DLC-t a Fallout 4, most tisztázódott a helyzet.

Hirdetés

A The Automatron és Wasteland Workshop DLC-k mókásak voltak, a Far Harbor pedig az a kiegészítő, amely a játékosok kívánságlistájáról számos tételt kipipált. A Bethesda viszont nem engedte el a Fallout 4 kezét és az E3-on bejelentett további három DLC-t hozzá (a VR-verzió mellett): a Contraptions Workshop június végén érkezett meg, míg a Vault-tec Workshop júliusban, a Nuka World pedig augusztusban debütál, és ez lesz a játék utolsó bővítménye. 

Pete Hines, a Bethesda alelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy ez a Fallout 4 utolsó három DLC-je, kivéve, ha a csapat másképp dönt. A spekulációk azonnal megindultak, hogy a fejlesztők mivel rukkolhatnak még elő idén, azonban Hines most Twitterjén bejelentette, hogy a Nuka World lesz a végső plusz tartalom: 

Ezt talán szomorúan hallják a rajongók, másrészről viszont a Bethesdának így marad ideje teljesen arra a két, Skyim és Fallout méretű, bejelentetlen projektre koncentrálni, amit Hines még júniusban említett. És persze ott a The Elder Scrolls 6 is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)