Hirdetés

Ez lehet a Battlefield 2042 titokzatos játékmódja?

|

Egy ismert Battlefield és Call of Duty szivárogtató érdekes részletekkel szolgált.

Hirdetés

Nagyot szólt a Battefield 2042 bemutatója és bár sokan nem voltak vele elégedettek, hogy a DICE maga mögött hagyta az egyjátékos kampányt, azonban ennek köszönhetően minden erőforrásukat arra tudják fordítani, hogy a multiplayer a lehető legnagyobbat üssön.

Ennek fényében battle royale sem lesz benne, viszont a játékmódok között akad egy, amit nem volt hajlandó leleplezni a fejlesztőcsapat: erről csupán annyit árultak el, hogy egy a Battlefield rajongóknak írt szerelmeslevél lesz. 

Hirdetés

Tom Henderson, aki előszeretettel pletykál a Battlefield és Call of Duty szériák kapcsán (ő volt az is, aki a hivatalos bejelentés előtt megosztott részleteket a játékról) elárulta, hogy a titokzatos játékmód neve Battlehub lesz, és ez lesz az ultimate sandbox élmény, aminek keretében az előző Battlefield játékok remasterelt térképein zúzhatunk majd.

Henderson szerint ezek nagy része támogatni fogja a 128 fős meccseket is, de várhatóan lesznek olyanok is, amik nem. A Battlehub a kasztrendszert sem támogatja, a Battlefield 2042 többi részéhez hasonlóan itt is specialistákra számíthatunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A szivárogtató elmondta továbbá, hogy a Battlehub és Hazard játékmódokat külön-külön tölthetjük majd le helytakarékosság érdekében, és amiatt sem kell aggódni, hogy hamar ráunnánk, ugyanis ezt is folyamatosan frissíti majd a DICE a Battlepass szezonokkal. 

A Battlehub a július 22-én megtartandó EA Play-en lesz leleplezve, érdemes lesz velünk követni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)