Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Ubisoft Forward előadást

|

Star Wars Outlaws játékmenet, Assassin's Creed Shadows, és néhány más érdekesség is belefért az egyórás műsorba.

Hirdetés

A Summer Game Fest langyos nyitóelőadása és az Xbox meglepően ütős műsora után a Ubisoft került sorra, a francia kiadónak kellett megmutatnia, milyen izgalmas újdonságokkal készül a következő hónapokra, évekre. A kiadó két legfontosabb játéka, a Star Wars Outlaws és az Assassin's Creed Shadows már megjelenési dátummal is rendelkezik, így nyilvánvaló volt, hogy ezeken lesz a fókusz - mindkettőt öröm volt nézni. 

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a látottakat, a linkekre kattintva többet is megtudhattok a bejelentésekről.

Hirdetés
  • A műsor rögtön a Star Wars Outlaws tízperces játékmenet-bemutatójával indult, amiben mindent láthattunk: lopakodást, harcot, átvezetőket, légi csatát, motorozást, vadnyugati pisztolypárbajt, . Nézzétek meg a linken a videót, érdemes. A játék augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra.
  • Az XDefiant következő frakciója a GSK lesz a Rainbow Six Siege-ből, jön továbbá a következő szezonban három új fegyver, havonta egy pálya (a Clubhouse, a Daytona és a Rockefeller), a Capture the Flag mód, rangok, és mindenféle skinek. Július 2-án érkezik a frissítés, és július 1-jén fogják részletezni.
  • A Skull & Bones második szezonját, ami már fut, szintén bemutatták egy előzetessel - a játék egyelőre él, éldegél, mi meg örülünk neki, hogy nem lőtték le nagyon hamar. Mindenféle küldetések, események, tevékenységek érkeztek.
  • Bár idén már a Prince of Persia: The Lost Crownnal és a The Rogue Prince of Persiával is játszhattunk, a franchise-ért felelős vezető, Gwenn Berhault bejelentett három új dolgot a 35. évforduló örömére: a The Lost Crown ingyenes frissítés formájában harci és ügyességi kihívásokat kap, illetve szeptemberben érkezik az első sztori DLC-je, a Mask of Darkness; a The Rogue Prince or Persiához már jön is az első új terület, a The Temple of Fire; és megvillantották egy pár másodperces teaserrel, hogy a The Sands of Time remake csak 2026-ban fog megjelenni.
  • Július 16-án érkezik az Avatar: Frontiers of Pandora első DLC-je, a The Sky Breaker.
  • A The Crew Motorfest legalább jövő júliusig kapja a frissítéseket, új tartalmakat folyamatosan - Maui szigete az ötödik szezonnal érkezik. Novemberben jön a Chase Squad, amiben a rendőri üldözések kapják a főszerepet.
  • Készül a következő Anno játék, az Anno 117: Pax RomanaPC-re és konzolokra 2025-ben jelenik meg.
  • Szeptemberben "minden platformon" játszhatunk majd egy új Monopoly játékot, és számos, jelenleg elérhető címhez jön frissítés, köztük a Riders Republickal (amibe gör- és légdeszka érkezik június 19-én), a Trackmaniával, a BattleCore Arenával, a For Honorrel és a Brawlhallával.
  • Taiko dobokkal vezették fel az Assassin's Creed Shadowst, ami, mint tudjuk, a feudális Japánban játszódik. Télen nem mehetünk majd víz alá, esőben könnyebben elbújhatunk ellenfeleink elől - minden nap, minden évszak új kihívásokat nyújt.
  • A Ubisoft+ éves előfizetése (amivel a Star Wars és az AC is elérhető lesz) most sokkal olcsóbb: 134,99 euróért fizethetünk be rá 179,99 helyett július 11-éig. Ez 53 ezer forint, tehát jobban jövünk ki, mintha a két játékot egyenként megvennénk.

A műsort Kaci kommentárjával alább nézhetitek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)