Hirdetés

Így vonzza a tehetségeket az Electronic Arts

|

Álmodtatok már arról, hogy egyszer Star Wars játékokon dolgozzatok? Nem vagytok egyedül, ezt az Electronic Arts pedig jól tudja.

Hirdetés

A Star Wars jelenleg a világ egyik legnépszerűbb és legjövedelmezőbb szórakoztatóipari márkaneve. Több film is készül párhuzamosan, valamint a videojátékok terén is hatalmas a mozgolódás a Star Wars Battlefront és az egyelőre név nélküli játék kapcsán, szóval nem nagy meglepetés, ha az ipar nagyágyúi mind szeretnének Star Wars játékokon dolgozni.

Így lehet az is, hogy az Electronic Arts 10 éves szerződése a Disney-vel hatalmas üzleti lehetőség a számukra, miután a Disney gyakorlatilag megunta a játékfejlesztést. Az EA játékaira nem csak a vásárlók részéről hatalmas a kereslet, hanem a játékiparban is rengeteg tehetséges fejlesztő van, akit érdekel a lehetőség:

"A Star Wars egy fenomenális üzleti kapcsolat a számunkra és olyan előnyökkel jár, amikre az elején nem is gondoltunk. Magunk is hatalmas rajongói vagyunk a Star Warsnak, így az alkalmazottaink számára igazán élvezetes, hogy ezeken a játékokon dolgoznak, mert a legjobbat akarják kihozni belőlük. Rengeteg tehetséget sikerült behoznunk a cégbe a Star Warson keresztül."

Abszolút nem túloznak, gondoljunk csak vissza az utóbbi idők átigazolásaira: Amy Hennig (a Naughty Dog egykori írója), Stig Asmussen (ő rendezte a God of War 3-at) és Jade Raymond (az Assassin's Creed producere) is az Electronic Arts-nál kötöttek ki. Az EA elmondása szerint rendkívül felfrissítette a céget a Star Wars és megtisztelőnek érzik, hogy dolgozhatnak ezeken a projekteken.

Ti mit gondoltok? Ennyi tehetséggel a tető alatt ki tudja majd hozni az EA a maximumot a Star Wars univerzumából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)