Hirdetés

Zsivány Egyes - hamarosan jön az új trailer

|

Néhány nap múlva egy újabb, három perc hosszú előzetest kap a következő Star Wars-film, a Rogue One.

Hirdetés

A Star Wars VIII elkészülésére még egy kicsit várnunk kell, viszont a sorozat első antológia filmje, a Zsivány Egyes már idén megérkezik. Egy traileren már betekintést nyerhettünk a filmbe, amit hamarosan egy újabb előzetesen is megnézhetünk.

Két hónappal ezelőtt mutatkozott be először a Gareth Edwards által rendezett film, azóta pedig sok további újdonság is kiderült róla, viszont hamarosan újabb állomásához érkezik a Disney marketingkampánya. Július 15-én, az ABC csatornán fogják először leadni a következő trailert, ami nem kevesebb, mint három perc(!) hosszú lesz.

El sem tudjuk képzelni, hogy milyen meglepetések mutatkoznak majd be az új előzetesben, de azért azt is reméljük, hogy sok mostanában megjelenő trailerhez hasonlóan nem lövik le az összes poént már a film megjelenése előtt. A Zsivány Egyes nálunk idén december 15-én kerül a mozikba.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)