Hirdetés

Eladó a Mortal Kombat!

|

Vélhetően az egykoron szebb napokat látott Midway tetemének utolsó idegrángásainak lehetünk a következő hetekben tanúi.

Hirdetés

A 100.000 dollárért gazdát cserélt Midway az utolsókat rúgja, és pillanatnyilag nagyon kevés az esély arra, hogy egy, az Atari feltámadásához hasonló csodát láthassunk. Egyrészt kénytelen volt a Ubisoft segítségét kérni a The Wheelman kiadásához, másrészt a legsikeresebb franchise eladása mellett döntött. Amennyiben sikerül értékesíteni a Mortal Kombat jogait, akkor 1.295.000 dollár prémium (részarányosan elosztva) üti az ügyletben résztvevő, kulcsfontosságú munkatársak markát. Ez mintegy 29 főt takar, akik a vezetés ill. a menedzsment tagjai, néhányan pedig külsősök. Az Ubisoft üzlet miatt 497.500 dollárt osztottak már el ilyen módon. Amennyiben úgy sikerül felszámolni a likviditási gondokat, hogy nem kell eladni az MK franchise-t, akkor a prémium összege 1.965.000 dollárra rúg.

Will fight for food!



Az egésszel az a probléma, hogy a dolgozók ki nem fizetett szabadságpénze az, amivel ilyen könnyedén dobálózik a vezetőség.
A részvények tőzsdei kereskedését pedig felfüggesztették, miután a cég utolsó készpénztartalékait használja fel a napi költségek fedezésére.
Game Over?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)