Hirdetés

Egy elkaszált Grand Theft Auto V DLC-ről mesélt a Trevort alakító színész

|

Felvették vele a jeleneteket, de aztán soha nem látott napvilágot a Grand Theft Auto V sztorikiegészítője.

Hirdetés

Nagyon meglepődnénk, ha most, több mint tíz évvel a Grand Theft Auto V megjelenése és hónapokkal a GTA VI bejelentése után állna elő a Rockstar Games egy DLC-vel a sorozat jelenleg legfrissebb játékához. Persze a GTA Online bővül, és láttunk benne felbukkanni az egyjátékos módból ismerős karaktereket, de azt a történetszálat, amiről Steven Ogg, a Trevort alakító színész most mesélt, már egészen biztosan nem hozzák vissza.

Azt anno 2013-ban még a Rockstar is elismerte, hogy készült sztori-DLC a játékhoz, de a terveket a GTA Online felrúgta. Egy kérdezz-felelek livestreamben most mindhárom főszereplő részt vett, de Ogg részletekbe is hajlandó volt belemenni.

Hirdetés

Miután megerősítették, hogy a DLC-k a három karakter történetét folytatták volna, Ogg mondott pár szót "James Bond Trevorról": a kiegészítő története szerint neki az FIB-be beépülve, titkos ügynökként kellett volna ténykednie. Felvettek jeleneteket, de aztán semmi nem lett belőle. Ez összecseng a GTA V forráskódjában a közelmúltban talált "Agent Trevor" utalással.

Nem tudjuk még, mit tartogat a jövő azon túl, hogy a Grand Theft Auto VI egy hagyományos, sztoriközpontú játék lesz, amit feltehetően a GTA Online új változata is kísér. Várjuk, hogy ismét kilépjen a Rockstar a barlangjából.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)