Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - ilyen az első 20 perc

|

Videón a legújabb Deus Ex játék, 20 percnyi gameplay felvételt tudunk mutatni a első küldetésből.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő Deus Ex: Mankind Dividedben Adam Jensen kalandja folytatódik, aki immáron az Interpol berkein belül tevékenykedik. A játék első küldetésében egy illegális fegyverkereskedőre tervezünk lecsapni, de természetesen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy a csapat megtervezte.

A fönt látható videóban betekintést nyerünk a képességek használatába, a hackerkedésbe és a tűzharcokba is. Korábbi részleteket egyébként már láthattunk ebből a misszióból a PC-s látványt prezentáló videóban. A Deus Ex: Mankind Divided megjelenése augusztus 23-án várható PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra.

Nektek hogy tetszik a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)