Hirdetés

Destiny: Age of Triumph - a héten kiderül, mit tartogat az utolsó frissítés

|

Bár már gőzerővel készül a Destiny folytatása, a Bungie nem feledkezett meg az első részről sem és megerősítette, hogy hamarosan lerántják a leplet az utolsó update-ről.

Hirdetés

Már legfőképpen a második felvonásról szólnak a hírek, ha a Destiny szóba kerül - már ha éppen nem olyan érdekességekről van szó, mint az akciófigurák -, de azért tartogat még a Bungie 2014-es lövöldéje egy utolsó meglepetést a hűséges játékosoknak. 

A stúdió egy sajtóközleményben jelentette be, hogy március 8-án, helyi idő szerint 19:00 órától tartanak egy livestreamet azzal a céllal, hogy bemutassák a Destiny legutolsó tartalmi frissítését: ez lesz az Age of Triumph. Összesen három eseménnyel szeretnék velünk megismertetni az update-et, a szerdai lesz az első, amely során a Bungie két vezető tervezője, Ryan Paradis és Joe Blackburn mesélnek róla, hogy pontosan mire számíthatunk.

Természetesen ahogy befejeződik a Destiny: Age of Triumph livestream, beszámolunk majd nektek a részletekről, így mindenképpen nézzetek vissza holnap is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)