Hirdetés

Destiny 2 - a kiegészítővel együtt az ingyenes verzió is csúszni fog

|

Szerencsére nem kell sokkal többet várnunk az új tartalmakra.

Hirdetés

A Bungie a napokban jelentette be, hogy a Shadowkeepre keresztelt kiegészítő nem készül el a szeptember 17-ei megjelenésre, úgy döntöttek, hogy a Destiny 2 free-to-play verziójával együtt pár héttel arrébb csúsztatják a startot. Ez persze önmagában szomorú hír, de ha cserébe bugok nélküli és jól optimalizált tartalmat kapunk, akkor talán kibírjuk ezt a pár hetet.

Hirdetés

A kiegészítő és a New Lightként emlegetett ingyenes Destiny 2 egyaránt október elsején, azaz két héttel az eredetileg tervezett megjelenési dátum után válik elérhetővé. A Bungie elmondta, hogy a felszabadult két hét segíteni fog abban, hogy tökéletesítsék a Shadowkeep kiegészítő által nyújtott élményt.

A stúdió továbbá megosztotta, hogy a Destiny 2 új raidje, a The Garden of Salvation október 5-én nyílik meg a játékosok számára, az előző eseményhez hasonlóan pedig az első 24 órában a raid egy alaposan nehezített verzióját próbálhatják meg legyűrni a legbátrabb jelentkezők.

A Destiny 2: Shadowkeepről a jövő héten még többet megtudhatnak majd a rajongók egy tervezett fejlesztői blogposztnak köszönhetően, amelyről természetesen mi is beszámolunk majd nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)