Hirdetés

Szeretnél részt venni a hivatalos Destiny 2 launch partyn? Van pár jegyünk, és csak egy jó válasz kell!

|

A játék hazai forgalmazója a Destiny 2 jövőheti megjelenése alkalmából launch partyt szervez, ahova nem juthat be bárki. Tíz olvasónk viszont igen!

Hirdetés

A PC World-ös kollégák kiemelten örülhetnek majd a Destiny 2 megjelenésének, ugyanis a hét második felében a teljes GameStar szerkesztőség otthonról fog dolgozni, ők meg élvezhetik a csendet és nyugalmat. 

Hirdetés

A játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeptember 6-án éjféltől lesz megvásárolható hazánkban, ezért a Magnew, a játék honi forgalmazója exkluzív launch partyt szervez szeptember 5-én este 19:00-tól a budapesti Pólus Centerben. Amellett, hogy a résztvevők elsők között próbálhatják ki és vásárolhatják meg a játékot, lesznek szakmai beszélgetések (melyeken mi is részt veszünk), kvíz értékes jutalmakkal, valamint találkozási lehetőség és közös játék youtuberekkel.

Azért, hogy ti is ott lehessetek egy barátotokkal, nem kell mást tenni, mint a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "Destiny 2 launch party" tárgyú levélben, szeptember 4. hétfő éjfélig elküldeni a helyes választ az alábbi kérdésre: 

Hogy hívják a Destiny 2 egyik új közösségi terét, amit videóban is bemutattunk?

a) House

b) Farm

c) Village

A nyerteseket e-mailben értesítjük, a belépő két fő belépésére jogosít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)