Hirdetés

Death Stranding - még a fejlesztők sem igazán értik, miről szól a játék

|

Már két trailert is kapott Hideo Kojima legújabb agymenése, és egy dolog nagyon egyértelmű: a legendás dizájner valami egyedit akart alkotni. De lehet, hogy egy kicsit túllőtt a célon.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a Death Stranding játékmenetéről, és bár már rengeteg összeesküvés-elmélet kering a neten a trailerek alapján, valószínűleg nagyon távol állunk az izgazságtól.

Ez persze valamilyen szinten érthető, mert ahogy nemrég kiderült, első blikkre még Kojima saját csapata sem igazán értette, miről van szó. Az E3 Coliseumon mesélt a dizájner a fejlesztés korai szakaszáról, és arról, hogy hiába próbálta meg elmagyarázni a játék alapjait, a gárda látszólag semmit nem fogott fel belőle.

Valami újat, valami egyedit akartam alkotni. Én személy szerint azt gondolom, hogy ha az emberek mást gondolnak mint te, akkor jó úton jársz. Számomra ez kulcsfontosságú.

De nem csak a fejlesztők, vagy az egyik főszerepet játszó Mads Mikkelsen van bajban, hanem a Sony amerikai atyaúristene, Shawn Layden is, aki már kipróbálta párszor a játékot, de saját elmondása szerint nem tudná elmagyarázni, hogy miről is szólt. Hogy végül az évszázad legegyedibb alkotása vagy egy fölöslegesen művészfilm irányba eltolt akciójáték lesz-e belőle, az még nagyon soká fog kiderülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)