Hirdetés

Death Stranding - Mads Mikkelsen karaktere nem az a tipikus rosszfiú lesz

|

Nem csak jó meg gonosz szereplők lesznek Hideo Kojima legújabb játékában.

Hirdetés

A legújabb Death Stranding trailer után sem lettünk sokkal okosabbak a játék koncepcióját illetően, viszont azt már tudjuk, hogy a dán színész által megformált karakter sokkal árnyaltabb lesz, mint azt elsőre hinnénk. Egy Kojima-játékban ez talán nem is olyan meglepő.

Hirdetés

Mads Mikkelsen a tokiói Comic-Conon adott interjút az IGN Japannak, és ugyan túl sok részletet nem árult el a színész, azért azt elmondta, hogy Kojima játékaiban sosem voltak csak jó meg csak rossz szereplők. Ennek fényében valószínűleg a trailerben feltűnő karaktere sem hozza majd a tipikus főgonosz formát.

Egyébként Mikkelsen eléggé el volt ájulva a játék sztorijától, saját elmondása szerint még sosem látott ehhez foghatót, így már mi is kíváncsian várjuk, mit alkotott a sokak által csak mesternek nevezett Hideo Kojima.

Szerintetek miről szólhat a Death Stranding?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)