Hirdetés

Mégis kapható lesz a csonkolt női test

|

Annak ellenére, hogy a Deep Silver bocsánatot kért a női torzót tartalmazó Dead Island: Riptide Collector's Edition miatt, ugyanúgy megtaláljuk majd a boltok polcain. És még mindig bizarr.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legbizarrabb gyűjtői kiadása a Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition, mely az alapjáték mellett néhány letölthető tartalmat és pár artworköt tartalmaz. Ja, meg egy női testet olyan, egyesek szerint fölösleges tartozékok nélkül, mint az alkarok, a lábak, illetve a fej. De bikinifelső azért van rajta.

A szobor már csak azért is érdekes, mert tudjuk, hogy a zombik elsősorban a belső szervekre utaznak, a végtagokat a végére tartogatják, mert azokkal lehet cuppogni. Azon olvasóinknak, akik még nem okádnak sikítva a fenti sorok olvasását követően, szeretettel ajánljuk a világsajtó szerint egyébként közepesnél valamivel jobbra sikerült Dead Island: Riptide Európába is érkező gyűjtői kiadását, mert azért mégsem mutat olyan rosszul a polcon egy női torzó, nemde? Aki kirakja, azért ne nagyon hívjon meg magához vendégségbe. A Deep Silver közleménye szerint a Zombie Bait Edition rendkívül limitált kiadásban került forgalomba, úgyhogy érdemes lecsapni rá, amíg még ki nem hűl.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)