Hirdetés

Dark Souls III - nerfelték a hírhedt Dark Sword-ot

|

A kard mellett még sok más tárgy lett kevésbé erős, de a változások részletes leírását nem találod meg a hivatalos forrásból.

Hirdetés

A hétvége előtt befutott a Dark Souls III legfrissebb javítása, ami a kötelező bug irtáson kívül sok tárgyat is gyengített. Ezekről ugyan olvashatunk a hivatalos Patch Note-ban, de közel sem elég részletes a leírás.

A hivatalos oldalon azt olvashatjuk például, hogy a Scholar's Candlestick varázstámogatása gyengült, csak éppen az nincs ott, hogy mennyivel. A Fextralife fórumozói szerencsére összeszedtek minden adatot, így az ő leírásukból kiderül, hogy a 20%-os erősítés helyett csak 12,5-t kap a tárgy.

Aki komolyan nyomja a Dark Souls III-at, és minden apró szám érdekli, annak javasoljuk, hogy böngéssze át a rajongói leírást, ahelyett, hogy vaktában kardozna.

Mondjuk mindegy is, úgyis lesz valaki, aki így is végignyomja két és fél óra alatt egy karcolás nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)