Hirdetés

Csúsznak a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition dobozos kiadásai

|

A Nintendo Switch-tulajdonosoknak kell majd a legtöbbet várni.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint már december elején meg kellene jelennie a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition fizikai, dobozos verzióinak, most viszont kiderült, hogy csúszni fognak ezek a kiadások. Annak tükrében, hogy milyen állapotban jelent meg végül (első körben csak digitálisan) a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition, nem csodálkozunk ezen a kiadói döntésen. 

Az már konkretizálták, hogy PlayStation és Xbox konzolokra 2021. december 17-én fog megjelenni a The Definitive Edition, a Nintendo Switch-es kiadáson viszont kicsivel nagyobbat tolt a Rockstar Games.

Hirdetés

A Nintendo hibrid konzoljára megjelenő dobozos GTA: The Trilogy - The Definitive Editionnek ráadásul még konkrét megjelenési dátuma sincs, egyelőre csak annyit közöltek az illetékesek, hogy érkezésére valamikor 2022 "elején" lehet számítani. Minderről a Rockstar Games az alábbi tweetben tájékoztatta a nagyérdeműt. 

A Grove Street Games és a Rockstar egyébként jelenleg sem tétlenkedik, folyamatosan dolgoznak a javításokon, a legutóbbi patch például több mint 100 hibáját javít. Hosszú még az út, de legalább elmondható, hogy szépen lassan azért baktatnak rajta. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A GTA: The Trilogy - The Definitive Editionről készített tesztünket itt olvashatjátok, alább pedig videós formában is megnézhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)