Hirdetés

Csak most sikerült rábukkanni a Grand Theft Auto: Vice City egyik kivágott küldetésére

|

A GTA: Vice City - Definitive Edition megjelenése kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Tommy Vercettiből filmsztár lehetett volna.

Hirdetés

Az eredeti Grand Theft Auto: Vice City idén már 20. születésnapját fogja ünnepelni, de ma is ugyanolyan jó elővenni, mint annak idején. Bár a felújított kiadása eredetileg kimondottan silány volt a falakba ragadó autók, röhejesen rossz karaktermodellek és egyéb, érthetetlen hibák miatt, mostanra sikerült valamennyire feljavítani.

A játék Definitive Edition kiadásában talált rá a Vadim M csatorna egy elkaszált küldetés nyomaira, olyan fájlokra, amik az eredeti - egyébként a modderek által is kedvelt, így alaposan szétszedett - játékban nem kaptak helyet.

Hirdetés

A remastereken dolgozó Grove Street Games számos olyan fájlt is megkapott, amiket nem lett volna szabad a játék végleges változatában hagyni, és csak a későbbi patchek valamelyikével távolította el. Ezek segítségével sikerült visszállítani azt a küldetést, amiben Tommy Vercetti kilép az Ocean Beach-i rendőrkapitányságról, aztán a Malibu Clubban tűzpárbajba keveredik, de egy Banshee-vel el tud menekülni, mielőtt hordókba hajt és felrobban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Valószínűleg az egész jelenetsor egy Steve Scott nevű filmproducer megbízásából készült el, aki egy hangfájlban arra kéri Tommyt, hogy egy üldözéses jelenetben legyen segítségére. A visszanyert részleteket az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)