Hirdetés

Crysis Warhead - Budapesten készül a kiegészítő!

|

Sor került a Crysis első kiegészítőjének hivatalos bejelentésére. A fejlesztést a Crytek budapesti stúdiója végzi.

Hirdetés

Alig néhány napja közölték a Crytek frankfurti főhadiszállásán, hogy felhagynak a Crysis további javítgatásával, s minderre igazán nyomos okuk van. Alig egy nappal később változás állt be a hivatalos oldalon, s úgy tűnt, hogy azoknak lesz igazuk, akik egy kiegészítő születését sejtették a háttérben.

warhead_1.jpg


Nem tévedtek, ugyanis az EA, és a Crytek immáron hivatalosan is bejelentette, hogy még az ősz folyamán érkezik az első expanzió Crysis Warhead címmel, mégpedig egyenesen a Crytek budapesti stúdiójából. A CryEngine 2 felturbózott, és jobban optimalizát verziója által hajtott játék során Nomad társa, Sykes őrmester (ismertebb nevén Psycho)kalandját élthetjük át, amely az eredeti történettel párhuzamosan zajlott. A Crysishoz képest kibővített arzenálra és új járművekre, tovább új többjátékos tartalomra számíthatunk. A megjelenést őszre írták ki, s egyelőre csak a PC-t jelölték meg célplatformként. További részleteket a nyár folyamán ígérnek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)