Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive-ben már a lufik is rád vadásznak (videó)

|

A Source motor furcsaságai miatt nem csak az ellenséges játékosok, hanem olyan váratlan tárgyak is a játékos vesztét okozhatják a Counter-Strike: Global Offensive-ben, mint egy lufi.

Hirdetés

Bár a nem kis botrányt okozó téli frssítés változásait visszavonta a Valve, a Counter-Strike: Global Offensive játékosai még nem nyugodhatnak meg. Kegyetlen ellenfelek jelentek meg az Overpass pályán, méghozzá léggömbök formájában, amit egy szülinapi bulihoz vittek oda. Az elsőre ártalmatlannak tűnő lufik viszont egy szempillantás alatt meg tudnak ölni, ha nem figyelsz.

Az érdekes játékhiba akkor jön elő, ha a padra felugorva a bútordarab és a lufi közé kerül a játékos modellje, arra viszont két különböző elmélet is van, miért szenvedhetünk el ilyenkor sebzést. Az egyik teória szerint a gondot az okozza, hogy a lufik mozognak, a kissé lefelé elmozduló hitbox pedig azt eredményezi, hogy a játékost összenyomja a két tereptárgy, amik között eddig elfért. Egy másik elképzelés szerint a Counter-Strike: Global Offensive alatt futó Source motor nem tudja igazán jól kezelni, ha a játékos így beragad két tereptárgy közé, így a játék szerint ilyenkor folyamatosan zuhan, végül pedig ennek az állapotnak a hosszától függően kap sebzést. A jelenségnek ráadásul hangja is alig van, ahogy az alábbi videón hallhatjátok (vagy nem).

Gfycat gif

Reméljük, javítani fogják, mert ciki, ha valakit egy lufi nyír ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)