Hirdetés

Conan Exiles megjelenés - megvan a dátum, megmutatta magát a gyűjtői

|

Conan szobrát tartalmazza majd a Conan Exiles végleges változatának gyűjtőije, de rendesen felöltöztetik szerencsére.

Hirdetés

Amikor januárban megjelent a félkész változat, a SteamCharts adatai szerint több tízezer játékos ugrott rá, februárra sikerült átlépni az 50 ezres határt az egyidőben játszó játékosok számát tekintve. Aztán bekövetkezett egy gyors zuhanás, hónapokig a 4000-et sem érte el ez a szám, és augusztusban (amikor egyébként az Xbox Game Preview-s verzió is megérkezett) egy kisebb kiugrás után megint visszaállt erre az értékre.

Hirdetés

A teljes változat megjelenése adhat neki egy újabb lökést. A Funcom bejelentette, hogy a játék 2018. május 8-ától lesz kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az árát pedig nem emelik.

Dobozosan háromféle változatban lesz megvásárolható. Aki előrendeli vagy még tud szerezni az első készletből, az a Day One Editionhöz jut hozzá, melyben a játék mellett egy nyomtatott térkép és egy játékbeli kard található. A Collector's Editionben szerepel egy nyomtatott képregény, három adag betétdal az Age of Conan: Hyborian Adventuresből, Age of Conan: Rise of the Godslayerből és a Conan Exilesból, egy térkép, hat digitális képregény, egy digitális RPG-könyv, egy nyomtatott artbook, és egy 15 cm-es, nem meztelen Conan figura, feltehetően nem rémisztően nagy hímtaggal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)