Hirdetés

Conan Exiles - rengeteg újdonsággal készülnek a fejlesztők

|

A Funcom számos új játékmechanikával tervezi kibővíteni a túlélős játékot a jövőre esedékes megjelenésig.

Hirdetés

Pénzügyileg már most jól teljesít a játék, a megjelenés napján több mint egy millió dolláros bevételt termelt, és a fejlesztők nem szeretnék, hogy túl sokáig early access státuszban legyen a Conan Exiles, így most be is számoltak arról, hogy mi várható a következő egy év alatt.

Viszonylag hamar, talán már a jövő hónapban jönnek az ostromtornyok és kőhajítógépek, amikhez ráadásul elhullott ellenfeleinkből is készíthetünk lövedéket. Egy rövid videón meg is nézhetjük, hogy fest ez majd a játékban.

Hátasok is lesznek a játékban, így akár lóhátról is megküzdhetünk ellenfeleinkkel, emellett pedig minket szolgálaló lényeket is kapunk. A mountokra és a petekre külön felszerelés aggatható.

A fejlesztők a táborrendszert is tervezik átalakítani, így akár kisebb falvakat, városokat hozhatunk létre, földet művelhetünk, kereskedhetünk másokkal, és szolgáinknak még azt is megparancsolhatjuk, hogy nyissák ki előttünk az ajtót, vagy egy adott napszakban gyújtsanak tüzet.

Különböző varázslatok is érkeznek, köztük a nekromancia, aminek a segítségével élőhalott szolgákat idézhetünk magunknak, illetve nagyon menő köpenyeket is viselhetünk.

Később már nem csak egymás ellen küzdhetnek a játékosok, ugyanis érkezik egy endgame tartalomhoz hasonló PvE rendszer is, amiben NPC karakterekkel szemben kell megvédenünk városainkat.

Azok is örülhetnek, akik már unják a sivatagos tájakat, mert érkezik egy mérsékeltebb éghajlatú felföld-szerű terület is, és ha van meleg öltözékünk, akkor hóval borított hegyekre is ellátogathatunk.

Ha minden a tervek szerint halad a fejlesztés során, akkor már most elmondható, nem fognak unatkozni a Conan Exiles játékosai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)