Hirdetés

City of Brass - már megvehetjük az ex-bioshockos fejlesztők akciójátékát

|

A City of Brass még nem készült el teljesen, de PC-n már beszerezhetjük a korai hozzáférésű változatot és belekóstolhatunk a roguelike kalandba.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelentette be a Bioshock készítőiből verbuválódott Uppercut Games a vízalatti ellenutópiától gyökeresen különböző City of Brasst. Mostanra eljutott oda a projekt, hogy a rajongóknak is meg merik mutatni, így PC-n megvásárolhatóvá tették a félkész változatot.

Hirdetés

Ennek kapcsán kaptunk egy új trailert is, amiben megleshetjük, mi is vár ránk a véletlenszerűen generált pályákon. Ugyan az arab világból merítő művészeti stílus és az elsősorban közelharcra épülő játékmenet alapján könnyedén gondolhatnánk, hogy a City of Brass hasonlít a Mirage: Arcane Warfare-re, de ez egyáltalán nincs így. Az Uppercut játéka egyjátékos kaland, a készítők szóhasználatával élve rogue-lite elemekkel megspékelve. Így a pályákon főellenségeket, csapdákat és a felszerelésünk fejlesztését segítő árusokat is találunk majd.

Az Uppercut maximum 12 hónapot szeretne az Early Access programban tölteni, igaz, a kampány tartalmait ennél is hamarabb, maximum fél év alatt be szeretnék építeni. A teljes változat pedig nem csak PC-n, hanem PlayStation 4-en és Xbox One-on is elrajtol majd várhatóan valamikor 2018-ban.

Nektek bejön a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)